شاید شما هم جزو آن دسته از افراد باشید که دوست دارید شکلات کاراملیزه را درست و طعم آن را بچشید روشی که استفاده میکنیم می توان به عنوان جادوی آشپزی دانست که بسیار می تواند لذیذ باشد. این روش عطر و طعم خاصی را به شیرینی پزی و پخت انواع شیرینی می دهد که برای این منظور از شکلات سفید معمولی به همراه کره استفاده میکنیم برای خانواده های خود این دستورالعمل را به کار ببرید و هنر آشپزی خود را نشان دهید.
مرحله اول: ریز کردن شکلات
در مرحله اول شکلات سفید را خرد میکنیم و به تکه های بسیار ریز تبدیل میکنیم و سپس آن را در یک ظرف نسوزی مانند ظرفی که در آن برای گرم کردن غذا یا پختن لازانیا و غیره استفاده میکنید بریزید و مقداری کره به آن اضافه کنید تا طعم خاصی نیز به شکلات دهد سپس ظرف مورد نظر را در یک فر با ۲۵۰ درجه فارنهایت حرارت دهید.
درباره این سایت